GROEPEN

Enkele vaste kart-arrangementen:

Arrangement ‘Cargo’ (30 min.) (*)

Vooraf zal er een briefing worden gegeven. Vervolgens rijdt men in een 13 min. durende sessie de chronotijden die dienen om de startposities te bepalen. Tenslotte wordt er een 13 min. durende finale gereden.

Geldig vanaf 8 personen

€32 pp.

Arrangement ‘Le Mans’ (45 min.) (*)

Vooraf zal er een briefing worden gegeven. Vervolgens rijdt iedere groep een warming-up van 13 min, een chrono van 13 min en tenslotte een finale van 13 min. De chronotijdritten dienen om de startposities voor de finale te bepalen. Tenslotte wordt er een 13 min. durende finale gereden.

Na afloop medailles voor de podiumplaatsen!

Geldig vanaf 8 personen

€42 pp.

Arrangement ‘Francorchamps’ (60 min.) (*)

Een ideaal arrangement voor groepen die net iets meer willen.

Vooraf zal er een briefing worden gegeven. Vervolgens wordt er een warming-up van 13 min. gereden en een chrono van 13 min. die dient om de startposities van de finale te bepalen. De finale duurt 26 min.

Na afloop volgt er een prijsuitreiking met medailles voor de podiumplaatsen!

Geldig vanaf 8 personen

€52 pp.

 

 

(*) Tijdens de bovenstaande competities heeft u in de heats waarin u rijdt het alleenrecht over het circuit ( min 8 personen ). Helm, raceoverall en hygiënemutsjes worden gratis ter beschikking gesteld.

***Prijs exclusief racelicentie €3 pp.***

Aangepaste arrangementen: 

Contacteer onze Sales Manager op het nr. +32.(0)89.772850
Bekers en champagne kunnen verkregen worden op aanvraag!

Huur circuit :

Dit is een formule voor groepen die een wedstrijd willen rijden, je kan dan beschikken over maximaal 12 karts, inclusief overalls en baanpersoneel. Verloop : U stelt zelf de teams samen, u geeft de teamnamen door (max 12) en er wordt een korte (5 of 10 minuten) kwalificatie gereden. Meteen daarna volgt de startopstelling en wordt de race gereden gedurende de overgebleven tijd.

Ma – Do
Tussen 14h – 18h €420 / uur
  18h – 23h €480 / uur
Vr – Za
Tussen 14h – 18h €480 / uur
  18h – 23h €540 / uur
Zo
Tussen 15h – 23h €480 / uur

RACE MET ONS

Be the best on the track.

Om de beste te zijn heb je een beetje van alles nodig: de skills, de snelheid en natuurlijk ... een beetje geluk. Hoe race jij? Voluit door de bocht en daar lichtjes remmen, meer gecontroleerd, neem je het risico of speel je liever safe?

LAAT ZIEN DAT JIJ DE BESTE BENT EN RACE MEE

Ben jij de beste? Kom vandaag nog langs en laat het aan iedereen zien!