JUNIORS

Bij cargo-karting kunnen zelfs de kleinsten terecht voor het karten! Er zijn speciale uren en lessen voorzien. Jongeren vanaf 14 jaar mogen met de volwassenen meerijden maar om kinderen tussen 6 en 14 jaar (minimaal 1m35 !) veilig te laten karten zijn er speciale lessenpakketten voorzien(verplicht)...

Een lessenpakket bestaat uit 4 lessen verdeeld over 2 zaterdagen en kost € 59 (Prijs exclusief racelicentie €3), start om 13.00h. De juniors krijgen dan een korte scholing.  Daarna rijden ze hun eerste rondje alleen op het circuit. De eerste les neemt ongeveer een 10-tal minuten in beslag waarin er ongeveer 7 minuten karten verwerkt zit, na een korte pauze volgt les 2. De volgende 2 lessen duren elk een 10-tal minuten. Tijdens de laatste les wordt hen het rijden op 2 etages aangeleerd. Deze lessen vinden steeds plaats onder deskundige begeleiding van ons personeel. Daarna mogen ze op zondag tussen 13.00h en 15.00h samen met andere kinderen die hun licentie gehaald hebben karten.

RACE MET ONS

Be the best on the track.

Om de beste te zijn heb je een beetje van alles nodig: de skills, de snelheid en natuurlijk ... een beetje geluk. Hoe race jij? Voluit door de bocht en daar lichtjes remmen, meer gecontroleerd, neem je het risico of speel je liever safe?

LAAT ZIEN DAT JIJ DE BESTE BENT EN RACE MEE

Ben jij de beste? Kom vandaag nog langs en laat het aan iedereen zien!